DSC_0076 Äntligen…som jag har längtat! Det är fredag och jag har en hel helg att se fram emot. Visst är ändå fredag den bästa dagen i veckan. Att det är fredag innebär ju att arbetsveckan är slut och att det ligger två HELA dagar framför att tillbringa med familjen. Denna vecka fick jag det dessutom lite extra lyxigt då jag har min schemalediga fredag. Det hade inte kunnat bli bättre och den hade absolut inte kunnat börja bättre. Denna morgon hade nämligen Mini bestämt sig för att ge sin mamma sovmorgon. Hon vaknade faktiskt inte förens klockan halv 9…HALV 9…ja jag säger då det, vilken lyx! Denna mamma kan behöva lite lyx just nu och det är precis vad hon kommer få. Inte bara som sovmorgon utan också som egentid hos frisören. Nu ska denna mamma fräscha till sig lite med både färg och klipp. Det ska bli så skönt att bara få tänka på mig själv för en liten stund och vet ni…jag kan göra det med gott samvete för jag vet att mannen min kommer hålla ställningarna hemma. De där två alltså…när de är tillsammans kan jag riktigt se alla hjärtan som flyger över deras huvuden<3. DSC_0079