Nu har denna mamman fått sig en liten förändring. Tovorna och den ljusa utväxten är nu ett minne blott. Hårbottnen har nu en mörkare nyans och längderna en ljusare nyans. Det är inte den där dramatiska skillnaden som mellan svart och vitt. Jag ville hellre ha en mjukare och mer böljande övergång mellan nyanserna. Att de slitna topparna är borta…jag säger bara HURRA! Nu kan jag borsta håret utan att behöva använda massvis av balsamspray. Tack fina @nathalie.lilly för den fantastiskt trevliga stunden. Du är en grym frisör som vet hur du ska göra för att dina kunder ska få en riktigt lyxig stund. Ni som bor i Vänersborgstrakten gå in på Prins.se och boka tid hos denna goá och grymma tjej! Här har ni resultatet av gårdagens vardagslyx hos frisören.

Före                                                                 Efter

Före                                                                     Efter

Före                                                                       Efter