DSC_0091

Varför, varför måste min långhelg vara slut…REDAN? Jag hade verkligen kunnat vara ledig många fler dagar och bara njuta av familjen och det toppklassiga vädret. Eller hur…vädret har verkligen varit “fabulous”. Men, men…var sak har sin tid och denna helg börjar lida mot sitt slut. När jag känner att dagarna blir lite tunga så får jag bara ta och plocka fram några minnen ur hjärteasken från denna helg och bara njuta. Ja…så brukar jag göra när vardagen känns lite mindre “färggrann” än vanligt. Missförstå mig inte nu…jag älskar allt vad vardagen innebär men ibland saknar jag min lilla pärla något så otroligt. De där minnena i min hjärteask som jag pratade om då? Jo denna helg har Mini bland annat lärt sig att säga dafts (saft) och ooom (orm). Det där med orm lärde hon sig när tre bebissnokar låg på vägen tills farfar, tillsammans med Mini, kom till undsättningen. Numera sover de tre små svarta bebisarna sin skönhetssömn i komposten, hihi! Vi har också hunnit med att grilla korv över öppen eld och leka ute i både skog och sandlåda. Vilken dröm jag lever i…det går verkligen inte att ha det bättre. Hoppas att ni också lever i er egen dröm…det är ni absolut värda<3 DSC_0011 DSC_0017