DSC_0184 Nu är det snart ett år sedan lilla Mini fick sin första adventskalender. Det var roligt då men det känns ännu roligare i år för nu vet jag att lillan kommer vara lite mer intresserad. Förra året, vilket inte är så konstigt, så var hon helt ointresserad. Då knåpade jag mest ihop adventskalendern för min egen skull, hihi!

Nu har jag återigen paket som ligger och väntar på att få hängas upp på det där fina renoverade fönstret. Jag är så galet nöjd med det som jag hittills införskaffat. Lite är köpt och lite har minis grymt duktiga mormor fixat. En liten ledtråd är att hon är en stjärna på att sy och handarbeta. Nu håller jag på att köpa in de allra sista paketen. Jag har bara några få numer kvar och sedan blir det till att slå in, binda med spetsband och stämpla med sigill. Ja, jag säger då det…vilken hejdundrandes julstämning jag har. Här är vi inte sent ute med presenter, pepparkakor, glögg och annat julmys. Haha, okej då jag ger mig…det enda jag börjat med i julväg är adventskalendern. Det andra får jag allt ta och vänta med i alla fall en månad till.

Jag ÄLSKAR julen och allt vad det innebär!!!   DSC_0179DSC_0128

DSC_0117 DSC_0151