DSC_0080

Nu har lilla Mini fått sig en egen liten bebis. Det var i förra veckan som mormor C kom med en fin liten present till sin dotterdotter. Hon har fått många presenter under sina 23 månader i livet men jag har då aldrig sett henne bli lika glad som hon blev denna gång.

Det var egentligen på förskolan som det hela började. En dag kom Minis fröknar och sa att hon är så väldigt förtjust i att leka med dockorna. Enligt dem så brukar hon trösta och vagga dem. I hennes värld är de nämligen ledsna. Jag måste då säga att det låter som hon kommer bli en ömsint liten flicka med mycket kärlek att ge. I alla fall…nu går vi vidare i denna historia. En dag när jag skulle hämta henne på förskolan hände något som jag aldrig tidigare varit med om. När jag kom var klockan halv fem och Mini och hennes kompisar var precis påväg att gå över till r**** som är den enda öppna avdelningen efter halv fem. Fröknarna hade haft svårt att få med Mini men lockade med att det minsann fanns dockor på den andra avdelningen också. Ni förstår kanske nu att hon inte blev så jätte glad att se mig när jag kom. Nä, hon fick lite av ett utbrott och skulle absolut inte följa med mig hem. Hon sa “dotta” gång på gång och drog i mig för att visa att hon ville gå och fortsätta leka. Tillslut lyfte jag upp henne och näst intill tvingade med henne. Efter denna händelse förstod jag hur mycket hon faktiskt tycker om att leka med dessa små sötingar. Jag berättade för mormor om denna händelse och hon sa direkt “jamen då köper jag en docka till henne”. Ja…det var väll så det gick till när Mini blev med docka.

DSC_0063

DSC_0104 DSC_0087 DSC_0075