_MG_9951Nu är den viktiga NoHate-dagen äntligen här! Idag kommer jag skicka extra mycket kärlek till vänner och bekanta för att motverka hatet som rör sig på internet. Jag hoppas verkligen att ni också vill vara med och manifestera för ett snällare och mer kärleksfullt internet. Vi måste verkligen bli bättre på att hjälpa istället för att stjälpa!

Hur viktigt är det inte att visa omtanke och kärlek till varandra när vi möts på internets alla sociala medier. Jätte viktigt såklart men det är inte alltid som det syns. Jag har aldrig råkat ut för gliringar och negativa kommentarer själv men jag vet några som gjort det och det berör mig så otroligt mycket när jag ser hur det påverkar dem. Anledningen till att det rör sig så mycket hat på internet tro jag beror på att vi möts mer framför skärmen än i verkligheten och rätta mig nu om jag har fel men att nätmobba måste ju vara ett “enklare” sätt att trycka ned någon på. Då behöver man ju inte ens se personen i ögonen. Jag vill verkligen vara med och förebygga detta hat. Om några år är det min dotter som sitter framför skärmen och då vill jag att hon ska mötas av värme och kärlek. Det är ju faktiskt så att internet har blivit en av de största social plattformerna och då är det ju lika viktigt att förebygga alla hemskheter där som det är i den “verkliga” världen.

Om ni också vill vara med i denna manifestation så ta ett kort där du formar dina händer till ett hjärta. Dela denna bild på internet och tagga med #NoHateSE

Håll utkik efter mig på Instagram under namnet @eleonorslillakrypin. Där kommer jag lyfta fram personer som jag tycker arbetar aktivt för godhet och kärlek på internet<3