DSC_0256

Nä nu kan jag inte hålla mig längre. Nu får ni en liten “sneak peak” på några presenter som är till årets adventskalender. De står i bakgrunden och är lite sådär härligt suddiga. Det är ju ingen snack om saken vad det är för något men det blir ändå lite mer spännande på detta sätt, hihi!

Som det ser ut nu så har jag bara fyra paket kvar att köpa. De 20 som redan är fixade är sååå fina och då har jag nästan inte lagt ner några pengar alls och detta tack vare min mor. Jag säger då det…hon är så duktig på att pyssla och tänk att hon vill hjälpa mig med detta. Ja, jag har allt lagt en hel del beställningar och kan känna mig lite dum ibland men turligt nog så tycker mamma-maskinen-Nilsson att det är väldigt roligt att sy och handarbeta. Jag får nog ta och gengälda henne i jul när de kommer hem. Kanske får jag göra det med pappa också som lånat ut sin fru all den tid det tagit att fixa allt, hihi! Nu ser jag fram emot att visa alla saker…men…det kommer senare så håll till godo. Behöver ni lite tips på fina saker att lägga i presenterna så fråga vetja. Jag tycker ju att det är sååå roligt<3     DSC_0260 DSC_0296