I onsdags var jag hemma med min lilla Mini. Hon var dålig i magen när hon vaknade och ni vet ju hur strikta förskolorna är med det där…”om de små är dåliga i magen får de absolut inte komma till skolan oavsett anledning”. Ja jag säger då det…det är nog den bästa regeln jag hört på länge…jag menar…vem vill riskera att bli sängliggandes i den där “superomtyckta” magsjukan?

Under vår VAB-dag så hittade vi på mycket skoj. Det blev inget mer av den där sjukmagen så det var ju bara att hitta på äventyr i vanlig ordning. Nåja…så många äventyr blev det kanske inte för är man sjukanmäld ja då ska man ju faktiskt hålla sig hemma oavsett falsklarm…det är jag uppvuxen med i alla fall. Det bästa under hela mysdagen var när vi övade på att sjunga. Alltså jag säger då det…vilken sjuk musikalisk dotter jag har. Är hon inte ovanligt duktig för sin ålder eller tycker jag bara det för att jag är hennes mamma? Hon sjunger melodin näst intill klockrent och håller takten gör hon ju sjukt bra…jag menar…HON KAN JU SJUNGA TILL EN INSPELNING! En sak är det att sjunga i sitt eget tempo och på sitt eget sätt men att följa en inspelning när man är så liten…DET är bra gjort. Visst…hon tappar bort sig någon gång men då hittar hon faktiskt in i melodin igen. Denna musikermamman är så himla stolt. Vilken dotter jag har. Nog är hon ovanligt musikalisk för sin ålder<3