DSC_0008 Idag har vi firat farsdag med en riktig mysig stund vid frukostbordet. Ja det hembakade tunnbrödet från gårdagen smakade riktigt gott men det godaste var ändå smaken av att få sitta där tillsammans och bara njuta av varandras sällskap. Tänk att VI har en underbar liten dotter, tänk att vi kan kalla oss för mamma och pappa och tänk att vi har varandra<3. Ja vi har det då bra måste jag säga. Mycket kärlek och gemenskap dagarna i ända. Det kan faktiskt inte bli så mycket bättre!

Nu ser jag fram emot helgen vecka 48. Då åker jag och mannen min ut på äventyr och spenderar en hel helg tillsammans bara han och jag. Det är ju faktiskt så att hur mycket vi än älskar vår lilla pärla så kan det behövas en helg bara för oss själva då och då. När vi är hemma är allt fokus på minimänniskan vilket är helt naturligt men ja…nu är det dags att fokusera lite mer på varandra. Även ett förhållande behöver underhållas<3DSC_0011 DSC_0017 DSC_0022 DSC_0054 DSC_0060 DSC_0081 DSC_0098