DSC_0044-2

Jag jag säger då det…vilken “konstig” bild på mig! Jag menar kolla blicken. Nä…jag är inte så sensuell av mig som bilden kanske påvisar. Jag är lite mer av den blyga och oskyldiga sorten, hihi! MEN…Vad passar bättre än att berätta tre av mina lite konstiga ovanor när jag visar denna “konstiga” bild!

– När jag ska sova får det absolut inte vara ett litet sandkorn eller smula i sängen. Om det är en skrynkla i underlakanet…då får jag panik. Sängen måste vara näst intill helt perfekt när jag ska sova annars blir det ingen sömn alls. Gissa vem som skakar lakan och bäddar om underlakanet flera ggr i veckan.

– När jag har lagat mat och stått vid spisen har jag en rutin (läs fix idé) som jag kör på varje gång. Precis efter matlagningen måste jag peka på varje knopp för att verkligen vara säker på att de står på noll. Är jag riktig nojig så går jag och känner på varje platta efter någon timma.

– När jag går hemifrån MÅSTE jag känna på handtaget fyra gånger efter att jag låst. Om någon är med mig får också den personen känna på handtaget.

Haha ja dessa ovanor kanske inte är så ovanliga trots allt. Känns som det där med spisen och dörren är ganska vanligt…eller?