IMG_0987

Nu är det äntligen fredag igen och oj så jag har längtat. Det gör jag i och för sig varje vecka…men…för varje ny måndag som kommer så blir jag bara tröttare och tröttare så denna fredag känns lite extra skön. Egentligen så blir jag inte så jätte trött av att arbeta. Det som gör mig trött är att hela tiden vara borta från familjen…ja det är verkligen jobbigt. I måndags hade jag återigen varit iväg hela dagen. Först arbetades det i barngrupp och på kvällen hade vi föräldramöte. När jag kom hem på kvällen och smög in till min lilla skatt som sov så sött så kunde jag inte hålla mig. Då gjorde jag det där förbjudna. Jag “råkade” väcka Mini och “råkade” ta upp henne i famnen för att få mysa den korta lilla stund som fanns kvar av kvällen. Vilken mamma va som stör mitt i skönhetssömnen, hihi! Ja det var väl egentligen ingen skada skedd för hon var allt pigg på morgonen ändå. Då var det upp med tuppen som vanligt! Nåja…nu är helgen här och jag kommer inte behöva väcka lillfian för att få lite tid med henne. Jag kommer ha HEEELA dagarna på mig att mysa och gosa. Hon kommer nog bli lite trött på mig för hon är ju inte den kramiga sorten, hihi!

Ta nu hand om er alla fina. Njut av era lediga dagar och hämta kraft för att klara vardagen. Vi behöver alla vila för att vi ska må bra. Vilken som är bäst för dig…ja det vet du nog bara du!