DSC_0349DSC_0314

Sista sjukdagen hemma och det har vi firat med en morgon framför musikvideos iklädd mjukaste mormorpyjamasen. Vi har hittat grymmaste kanalen på Youtube som Mini bara älskar. Den heter BarnMusik.se och har alla tänkbara barnsånger som de gjort egna animeringar till. “Lilla snigel” och “blinka lilla stjärna där” är två favoriter som går på repeat hela tiden! Behöver jag säga att jag är liiite less vi det här laget, hihi? Äh…vem bryr sig om mig! Det viktigaste är att lillan tycker om det. Ett plus är att hon lärt sig väldigt mycket sedan hon började lyssna på sångerna. Detta både rent musikaliskt men också verbalt. Vi har inte hunnit göra så jätte mycket mer idag. Vi har mest legat i sängen och myst. Att dockan Olle har varit med och hållit ställningarna är viktigt att komma ihåg. Han är med hela tiden. Där vi är…där är han, hihi! Nu ska Mini snart sova och då tänkte jag krypa ned bredvid henne. Ja, idag behöver hon inte sova i sin egen säng. Idag sover vi i samma tätt, tätt intill varandra. Vad är kvalitetstid om inte detta? Älskade lilla skrutta vad jag älskar dig<3DSC_0326 DSC_0340 DSC_0329 DSC_0342