DSC_0466Nu är äntligen helgen för vecka 38 här. Helgen då första advent och lyxsemester a lá Emil och Eleonor inträffar. Som jag har längtat och som jag har kämpat för att bli klar med alla förberedelser. Jo…när man ska åka på lyxsemester så vill man helst bli klar med allt det där som måste vara klart innan. Det är ju inte heller så roligt att förbereda inför första advent när den redan varit, hihi. Alla stjärnor är upphängda, adventsljusstaken är pyntad, granriset är inplockat men allra viktigast…Minis adventskalender är färdig. Nu har jag införskaffat alla presenter, de är inslagna, och förseglade med lack. Jag måste då säga att jag gör det ganska så svårt för mig. Det var inte helt enkelt att lacka. Speciellt inte när jag var tvungen att göra det på ett hampasnöre. Men, men…bra blev det tillslut och jag är väldigt glad att jag gett järnet trots att jag blivit några hundra hårstrån fattigare. Själva kalendern får ni se på självaste dagen D…den första december.

NU…ska jag bara slappna av, sova och ge all min tid till min älskade E! Som vi har längtat efter denna helg. Det blir en riktigt kärlekshelg<3      DSC_0476 DSC_0486 DSC_0469