DSC_0043

Tänk…nu sitter jag här i hotellrummet på den efterlängtade lyxsemester. Jag har sovt supergott och läääänge, jag och mannen min har precis ätit en god hotellfrukost och nu är vi påväg ut för att upptäcka Varberg. Jag har det SÅÅÅ bra…men…ändå sitter jag här och saknar min lilla góbit som bara den. Jo, jag har verkligen längtat efter denna helg men ändå känns det lite bitterljuvt att inte få träffa Mini. Lördagar och söndagar är ju faktiskt de ända dagarna som jag verkligen får träffa henne. På vardagarna träffas vi bara några timmar varje dag. Men som en arbetskamrat sa…”er dotter kommer må bra av det hon också. Hon kommer märka hur gott ni mår av att ha tillbringat tid med varandra”. Som svar på detta måste jag säga…vilka kloka ord! Jag och mannen min behöver verkligen tid tillsammans efter en hektiskt höst. Vi har det verkligen bra men då och då behöver den där gnistan mellan oss få lysa ännu lite klarare. Nu ska jag gå ut och vandra på stadens gator och hålla min älskade make i handen. Samtidigt ska jag också sakna min dotter utan att ha dåligt samvete jämte min make. Saknaden innebär ju inte att jag hellre är hemma med Mini än med min make på vår hotellweekend. Nä…saknaden är ju ett hälsosamt tecken på att jag älskar min dotter. Saknar min make…ja det gör jag ju också när vi är ifrån varandra. Ta nu hand om er alla fina och njut av det som helgen har att erbjuda<3