Oskar o ellenNu är det snart dags för den där supermysiga dagen som vi all går och längtar efter. Ni vet det är den dagen då mörkret fylls av ljus och skönstämd sång. Jag pratar förstås om Lucia och för er med små minimänniskor så kommer här ett litet tips på ursöta utstyrslar som kommer få varje litet hjärta att smälta.

Jag bara älskar Oskar&Ellens luciakrona, tärneljus och stjärngossestruten. De är helt enkelt ljuvliga. Inte bara för att de är sockersöta. Nä…de är helt ofarliga på alla sätt och vis. Det finns inget ljus som kan gå sönder, ingen låga att oroa sig för och så är de mjuka och lätta. Det finns alltså ingen risk för att ditt barn blir skadat. Att företaget Oskar&Ellen är noggranna med att deras produkter står för etisk tillverkning, hög kvalitet och säkerhet samt stimulans gör mig än mer positiv till dessa produkter! Jag tror helt enkelt att jag gjorde ett mycket bra val när jag klickade hem kronan och ljuset inför Minis förskolefirande. kombon “sockersött” och “kvalitet/säkerhet/etisk tillverkning/stimulans” är helt enkelt helt perfekt.

Är du också intresserad av att klä din lilla guldklimp i dessa luciakläder så är det bäst att du skyndar dig. De är nästan slutsålda överallt. Det finns dock ett ställe där de fortfarande finns kvar och det är hos LekVira. Kronan hittar du här, tärneljuset här och stjärngossestruten här. Är du osäker på vart du kan hitta ett linne så finns det här. Skynda och fynda mina vänner…sååå bra produkter!