DSC_0551

 

Idag är det den första december…den första december!!! Jag kan knappt tro mina ögon. Tänk att denna underbara månad redan är här. Varje dag kommer kännas som julafton för det är så mycket gott som händer hela tiden. Tänk bara att få se liten öppna sitt lilla adventspaket varje dag, tänk att få se henne leka i snön som äntligen lagt sitt täcke över staden, tänk att få baka alla dessa godsaker tillsammans och tänk…tänk att få samlas hela familjen och ge värme och kärlek till varandra. I detta mörker så sprider verkligen december sitt ljus och gör vardagen lite lättare.

Ja…nu är första december här och litens andra adventskalender står där i hörnet vacker och väntandes. Mini hann inte öppna sitt första paket idag på morgonen innan hon skulle åka till förskolan. Det får hon göra ikväll i lugn och ro utan stressade föräldrar som skyndar på. Jag är verkligen så nöjd över årets adventskalender. Paketen är jätte bra och årets look…ja looken får verkligen julkänslorna att spira<3

DSC_0609

DSC_0584

 

DSC_0614

DSC_0633