Med nytvättat hår, en mormorsydd pyjamas på kroppen, ett par mormorstickade sockor på fötterna och med lillhuset fullt av paket och tända adventsljus så gör vi oss nu en riktig myskväll. Tidigare idag fick jag hämta hem lilltjejen från Förskolan på grund av dålig mage så nu passar vi på att ta det riktigt lugnt tillsammans bara hon och jag. Jag vet inte om det är magsjuka hon fått men hon har faktiskt inte verkat helt kry. Hon satt i mitt knä från det att vi kom hem till att hon gick och la sig vid halv ett. Det är väldigt ovanlig för vår lilla tjej som i vanliga fall brukar ha myror i byxan. Nu blir det till att vara hemma och vabba resten av veckan. Ni vet hur det är…de små måste hålla sig hemma 48 timmar efter sista magsjukesymptomen. Nu ska jag och liten bädda ned oss i sängen och titta på den underbara filmen “Niko – påväg mot stjärnorna“. Den är verkligen så underbart söt och jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser den!

Ta hand om er denna kväll fantastiska följare<3