DSC_0060

Idag har vi haft en väldigt mysig dag i det lilla söta huset i Botered. Eller ja…det har varit ganska så mysigt i alla fall. Jag ska förklara för er så ni förstår!

Idag har vi bakat pepparkakor hemma hos lilla familjen Henrikson. Jättemysigt tyckte denna mamman…ifrån början i alla fall. Kanske att jag hade lite för höga förhoppningar på min lilla dotters pepparkaksskills, hihi. MEN…nu är det mamman med det dåliga tålamodet som pratar. Helst vill jag ju också vara där och pilla så att de ska se sådär fina ut. Jag säger då det…vilken mamma jag är, hihi! Vad spelar de för roll om pepparkakorna är lite kantstötta eller om pepparkakan ser mer ut som en julskinka än en gris? Haha… ja det viktigaste är väl ändå att liten njuter. Det kan jag lova att hon gjorde…i alla fall när hon åt på degen som blev allt mindre och mindre för varje minut, hihi. Om jag ska vara ärlig så slutade hela baket med att vi gräddade pepparkakssmulor. Mitt tålamod tog slut någonstans där Mini inte kunde bestämma sig för om kakorna skulle ligga på plåten eller bakbordet, hihi! Min lilla älskade prinsessa…du är så underbart charmig. Ja vi fick ändå en mysig stund tillsammans och det slutade ju faktiskt i något ätbart även om inte formen är att känna igen, hihi. Ja och ni vet ju vad man säger…övning ger färdighet! Alltså att jag får ett bättre och bättre tålamod, haha!

Ta hand om er denna stormiga kväll! Nu far vi iväg på julkonsert för att lysa upp i mörkret. Vad ska ni göra?

DSC_0103 DSC_0093 DSC_0333 DSC_0096 DSC_0301

DSC_0127DSC_0204 DSC_0142