DSC_0076

Tänk att få ett paket varje dag i 24 dagar. Det vore en dröm för de flesta men för Mini…ja då har det inte inneburit något speciellt…fram tills nu. Dagen då hon förstod att paket faktiskt är roligt var dagen då hon fick en napp. Sedan dess så låter det “namnam, namnam” för varje nytt paket som plockas ned. Lite smått besviken blir hon när hon inser att det faktiskt inte låg någon namnam i paketet. Ändå gångerna som hon inte brytt sig om det är när hon fått något annat gott att mumsa på. Det ska verkligen bli roligt att se hur intresset förändras för varje år. Kanske stiger hon upp med tuppen nästa år bara för att få öppna det där paketet som hänger så fint i adventskalendern? Kanske kommer hon aldrig tycka att det är lika roligt som jag tycker? Ja vem vet. Just nu så spelar det inte någon roll hur intresserad hon är av öppningen. Det är ju så otroligt vackert att få se när Mini tillsammans med pappan i familjen varje dag sitter och öppnar dagens paket ❤

DSC_0072 DSC_0067 DSC_0084 DSC_0080DSC_0092 DSC_0094 DSC_0127