Att det stormade hos oss i helgen gick inte att ta miste på. Det regnade konstant, det blåste konstant och…denna mamman kände sig faktiskt lite illa till mods. Om det är något jag har respekt för så är det naturen och dess kraft. I Sverige har vi ändå ganska milda väderfenomen men detta var nog bland det största Svenska väderfenomen som jag varit med om. På två dagar höjde sig sjön flera meter. Tillslut var vattnet så högt upp att det nådde huset. Ett tag var jag lite orolig att det skulle komma in i huset men tack och lov så slutade det storma innan det hann ske. Nu i efterhand har jag också fått höra att det regnade lika mycket på två dagar som det brukar göra på en hel månad. Nu hoppas jag att det dröjer ett tag tills nästa storm. Jag tror minsann att delar av Sverige behöver återhämta sig lite<3