DSC_0041

Halva adventskalendern är öppnad, tredje ljuset är tänt, pepparkakorna är bakade, julklapparna är inhandlade, första glöggen är avsmakad och nu är också den hjärtliga luciahelgen förbi!

December bara rusar förbi och det känns som om jag knappt hinner med. Det är mycket som är fixat men det är mycket kvar att hinna med innan julafton. I helgen har jag dock lagt de flesta bestyren åt sidan för att bara vara och njuta av allt det vackra som Lucia för med sig. Lucia känns verkligen som en kärlekens högtid. Alla ljus och vackra sånger skänker mig verkligen så mycket glädje. För att inte tala om den glädje som min alldeles egen lilla Mini-Lucia skänkt mig i helgen. Denna mamma behöver verkligen lite extra kärlek just nu och jag tror faktiskt att liten märker det. Hon vet vad jag tycker om och uppskattar…det märks. Hon är inte så förtjust i att kramas och pussas men i helgen har hon get mig så mycket närhet så det räcker för hela December. Jag älskar ju också att sjunga och hon verkar haka på det tåget. I helgen har hon sjungit “tipp, tipp, tapp” så det stått härliga till här hemma. Ni förstår kanske att mitt mammahjärta tar stora skutt av glädje när hennes sång ljuder över hela i huset….jag blir bara så rörd av det. Nä…det är inte helt fel att få ha en skönsjungande, pussandes och kramandes liten Mini-Lucia vid sin sida när man inte känner sig helt i form. Det är helt klart den bästa medicinen. DSC_0028 DSC_0122 DSC_0116 DSC_0084 DSC_0077 DSC_0065 DSC_0126