DSC_0046

Nu ligger ännu ett år bakom lilla familjen Henrikson. Ett år fyllt av glädje, förändringar och minnen att lägga i hjärteasken. Jag tänkte bjuda på en liten årsresumé så småningom men jag ligger lite efter i mitt dagboksskrivande här på eleonorslillakrypin så det får vänta en vecka eller två. Först måste jag få berätta vad jag gjort under dessa två veckor av “radioskugga”. Vi tar nog och börjar med det det som ligger närmast i tiden…nyårsafton 2015!

Firandet av det inkommande året var något utöver det vanliga i år. Tidigare år har firandet varit fyllt av många, många människor, matstress och sena nätter. I år var vi fyra vuxna, ett barn och en liten lurvtuss som samlades för att fira in det nya året. Det var verkligen en maxad kväll tillsammans med svågern och hans flickvän. Vi åt och drack gott utan att känna stress inför menyn, bastade, badade i sjön, lekte med Mini, sköt raketer och bara pratade om livet. Efter en hektisk tid så fick det mig verkligen att slappna av och för en gångs skull bara finnas i nuet. Nyår behöver inte vara så stort, glittrande och prestigefyllt. Det viktigaste är att få tillbringa den tillsammans med människor som du älskar och som älskar dig. Ja jag säger då det…kärleken är det absolut viktigaste. Maten, raketerna och kläderna är bara något som ger en liten extra stjärna i kanten. Det skulle helt klart bli ett gott nytt år utan alla dessa stjärnor i kanten. Frågan är om det skulle bli ett gott nytt år utan den sprudlande kärleken mellan vänner, barn och föräldrar, makar och människor.

Hoppas att ni hade ett lika fint nyår som jag hade. Nu ser jag fram emot år 2016…Nu kör vi!!!DSC_0083DSC_0078DSC_0069DSC_0041DSC_0084DSC_0127DSC_0120DSC_0108DSC_0005