DSC_0027

Vilken fantastisk dag vi haft. Det har varit tre minusgrader, solen har lyst på oss med sina strålar och små fina snöflingor har singlat ned från himlen. Behöver jag säga att vi varit ute en del idag? Bortsett från blåmärket jag fick på rumpan när jag trillade så var nog ändå just promenaden det bästa på hela dagen. Vi har inte varit så jätte duktiga på ut och promenera under hösten men nu kände vi verkligen att vi hade tid och ork för att bege oss ut på Vänersborgs gator.

Jag måste faktiskt säga att jag fick lite vårkänslor under vår promenix. Det är ju inte varje dag som solen lyser. Kanske var det just därför som jag tyckte om den så mycket. Nu känns det som om jag fått lite hopp igen. Jag tycker om de sista månaderna av året jätte mycket men jag måste också erkänna att de är ganska tunga. Det känns faktiskt lite som att springa i en uppförsbacke. Man blir trött och tycker att den där toppen ser ut att vara hemskt långt bort. Men vet ni…nu har jag tagit mig till toppen och vägen utför har börjat. Det är januari, det blir ljusare ute för varje dag, sommaren närmar sig och jag kan riktigt känna smaken av min kommande föräldraledighet. Allt känns bara så mycket lättare. De mesta känslorna sitter nog i huvudet. Våren kanske också kommer bli jobbig men då har jag så många fördelar på min sida. Det  är ljusare vilket-är-lika-med-piggare och så har jag massa roligheter att se fram emot.

Vilken är er favoritårstid och hur gör ni för att ta er igenom de tyngre? DSC_0021DSC_0034DSC_0004DSC_0038DSC_0040