DSC_0004

Mina elva lediga dagar är över och jag har börjat jobba igen. Det har varit skönt och välbehövligt med lite vila och kvalitetstid tillsammans med resten av lilla familjen Henrikson. Det känns som om det var evigheter sedan som vi hittade på äventyr tillsammans. Nä…man behöver inte hitta på en massa äventyr för att få till lite kvalitetstid. MEN…det är bara det att vi knappt har någon tid alls tillsammans under arbetsdagarna. När vi kommer hem är vi trötta och inte många timmar efter det att vi stigit in genom ytterdörren så ska Mini lägga sig.

Jag tycker verkligen om mitt jobb och det är roligt att få komma tillbaka efter ledigheten. Barnen är underbara och likaså arbetskamraterna. Samtidigt så känns det också lite smått snedvridet. Tänk att jag träffar andras barn mer än vad jag träffar mitt eget! Tänk att jag åker och tar hand om andras barn istället för att ta hand om mitt eget! Nja…det känns faktiskt väldigt konstigt. Inte helt bra om jag ska vara helt ärlig. MEN…nu är det ju faktiskt så att jag i vår kommer jobba 80% istället för 100%. Jag kommer vara föräldraledig på onsdagar och vet ni…det ser jag fram emot något så ohyggligt.

Denna vecka är den första som jag jobbar 80% och imorgon är min första lediga onsdag. Det firade jag och Mini med ett äventyr ute i kylan när jag kom hem från jobbet idag. Under tiden vi var ute började det singla ned små söta snöflingor från himlen. Det tyckte Mini var väldigt roligt…ett tag i alla fall. Efter en stund byttes det där söta leendet ut mot stora krokodiltårar. Nä…kyla är inte alltid lika behagligt som det är vackert. Kort efter gick vi in för då var hon “laaall“. Hihi…min charmiga lilla prinsessa som pratar allt mer och mer. Tänk…nu kommer jag få mycket mer tid tillsammans med min lilla pratkvarn<3

DSC_0022DSC_0020DSC_0025DSC_0033DSC_0067