DSC_0036

En inbäddad liten MiniHenrikson på tur i minusgrader med snöflingor virvlandes runt huvudet…kan det bli bättre? Idag har verkligen varit en sån där vara-ute-och-njuta-hela-dagen dag. För första gången på länge så klarade faktiskt Mini av att vara ute längre än 20 minuter i sträck utan att skrika “laaall“.

DSC_0039DSC_0048

Ja njuta kanske inte all gjorde, hihi! Mannen min, svärfar och svågern arbetade ute i skogen hela dagen. De fällde träd, eldade och körde bort kubbar för klyvning. Jag är ganska så övertygad om att träningsvärken kommer göra sig hemmastad i deras kroppar under natten.

DSC_0144DSC_0147

Ja jag säger då det…TRÄNINGSVÄRK. Det är inga lätta kubbar de lyfter precis. Träden är så stora så att det knappt går att sluta armarna runt stammen. Som tur är så fälls det mest gran vilket är lite lättare om man jämför med björk och ek. Däremot tycker jag personligen att det är väldigt mycket tyngre att samla ihop granris än vad det är att samla ihop björkris.

DSC_0121DSC_0177

Min älskade skogsarbetare som är en stjärna på att köra traktor. Tur det för lilla Mini som älskar att åka traktor men pappa och farfar. Varje gång den kommer fram så vill hon åka med på en tur. Tänk vilken liten skogsmulle vi uppfostrar henne till. Men det är väl så det ska vara när hon har två skogsmullar till föräldrar.

Haha…en av oss är dock lite mer skogsmulle än den andre. Mannen min ÄLSKAR att vara ute i naturen och tar varje chans han får till att komma ut ❤

DSC_0105DSC_0086

Nu förstår ni kanske varför Mini klarade av att vara ute mer än 20 minuter i sträck. Vi klädde henne med allt möjligt för att hålla henne varm. Vantarna var ju det absolut bästa och SNYGGASTE plagget hon hade på sig. Haha…undrar vad hon kommer säga när hon får se bilderna när hon blir äldre. Det är ju inga visa-för-pojkvännen-bilder precis, hihi. Det var tur i alla fall att hon kunde få vara ute ett tag. Hon älskar nämligen att se männen i familjen arbeta. Det allra roligaste tycker hon dock är när träden faller till marken. Då utbrister hon “bang, booom” och så tittar hon med sin allra mest fascinerade blick. Hon är allt bra lik sin pappa…spänning är livets äventyr.

Nu kommer den maxade avslutningen av denna dag. Jag och mannen min ska gå ut och bada bastu och bara njuta av varandras sällskap. Tänk så bra vi kan ha det<3

DSC_0081