DSC_0020

Nu är det helg igen och det är riktigt, riktigt skönt. Jag är redan efter en vecka sådär sova-hela-helgen-trött ni vet. Det beror inte på att barnen varit stökiga eller att jag haft ovanligt tidiga morgnar och långa dagar. Haha nänä…min energi har fått gå åt till att försöka hålla kroppstemperaturen. Skolans värmepumpen har varit sönder så vi har i snitt haft 15 grader inne. Ja jag kan då inte påstå att sett så proper ut när jag välkomnat barnen på morgnarna. Mössan har suttit på huvudet, raggsockorna har varit högt uppdragna på benen och kroppen har fått prydas men en snygg filtklänning. Haha, ja jag säger då det…vilken syn. Nu är jag i alla fall hemma med mina älsklingar och tinar. Det finns inget bättre sätt att värma sig än att krypa upp i soffan tillsammans med Mini.DSC_0025

Den här helgen blir en riktig kalasfixarhelg. På onsdag fyller lilltjejen år och på lördagen vankas det kalas för nära och kära. Jag har precis fått hem en beställning från Bakestore med massa fina kalassaker. Det är allt från cupcakes formar till pom poms. Det här kommer nog bli riktigt bra tror jag. Det enda jag saknar är mina egna pysselsaker som ligger nedpackade i bananlådor, hihi. MEN…det kommer jag antagligen överlever med tanke på vad som väntar när vi är i mål!

Nu ska jag åka till Ica-Maxi och inhandlar inför helgens bravader. Jag säger bara det…jag är så pepp på kalas!!!DSC_0011DSC_0010