DSC_0261

Någon fyller år idag vem kan det vá? Någon fyller år idag vem kan det vá? Jo, Mini fyller år idag hipp hipp hurra  hurra! Jo, Mini fyller år idag hipp hipp hurra!

Idag är det din födelsedag…tänk att det är din FÖDELSEDAG. Jag kan inte förstå att det är två hela år sedan som jag höll dig i min famn för första gången…det är helt otroligt. Den livsomvälvande händelsen att föda dig är det bästa som någonsin hänt mig. Du skänker så mycket glädje till mitt och pappas liv…ett lyckopiller är vad du är. Jag ser fram emot alla år som ligger framför och att få lära känna dig. Vad kommer vara ditt största intresse? Vilka kompisar kommer du ha? Kommer du vara klassens clown? Det finns verkligen så mycket att upptäcka här i livet och vi ser fram emot att upptäcka tillsammans med dig.

Nu tar ditt tredje år i livet vid och det firar vi med att blicka tillbaka på ditt andra år!

  DSC_0272DSC_0158DSC_0045DSC_0122DSC_0064DSC_0012DSC_0301DSC_0008IMG_0987DSC_0420

DSC_0127