DSC_0005

Idag är det torsdag…dagen efter Minis födelsedag. Jag trodde verkligen att hennes dag skulle bli en flopp men den visade sig bli riktigt bra. Det var trots allt bra att hon fick komma till förskolan för där hade tomten kommit och dansat ut julen med barnet och bjudit dem på “bäpplen” som Mini säger. Sedan hade ju vår lilla tvååring blivit firad och fått med sig en liten present hem. Vem vill missa att bli firad med pomp och ståt på förskolan lixom?

Efter förskolan så hann vi faktiskt också med en liten sväng till sötaffären här i stán. Den har så sjukt många fina barnsaker så man blir helt tokig. Mini som kanske är unset för liten för att välja ut sin egen present ville köpa hela butiken. Mamma fick verkligen springa sig svettig för att inte allt skulle hamna på golvet. Det fanns ändå tre saker som hon fastnade för lite extra. Det var ju de där dockvagnarna i butiken som stod och såg så inbjudande ut. De fingrades på flera, flera gånger. Det fanns dock ett problem…de var inte till salu, hihi. Tillslut hittade Mini det som hon tyckte allra mest om. Förvånande nog (eller inte) så var det den lilla söta vagnen från Maileg. Dockor, vagnar och alla dess tillbehör…det är lillans favoriter just nu. Sedan fick hon mycket annat fint också och för att sätta en extra guldkant på dagen så fick hon våfflor till kvällsmat.

Jag känner mig väldigt nöjd med gårdagen och nu…ja nu blickar jag framåt mot lördag som blir en riktig kalas-firar-dag!  DSC_0061DSC_0026DSC_0030DSC_0021DSC_0089DSC_0098DSC_0111DSC_0154DSC_0147