Nära och kära ❤

DSC_0346 DSC_0352

Min kalasfina lilla guldklimp som inte alls tycker om min kamera och som fått så otroligt långt hår. Din dag blev verkligen så bra och jag tror bestämt att du också tycker det. Du har inte riktigt uttalat det i ord men ditt skratt som ekade genom huset den dagen säger mer än ord.

Ni läsare har fått se det fina kalas-fika-bordet men enligt Mini så fanns det väldigt mycket roligare saker att göra än att sitta och fika.

DSC_0380 DSC_0398 DSC_0442

Presentöppningen var ett kalasmoment som bockades av ganska så tidigt. Mini har blivit VÄLDIGT intresserad av paket och så fort det ligger ett framme så är hon snabbt där och börjar pilla. Antagligen beror det på att hon tror att det är “bappar” i alla. Det trodde hon också på kalasdagen men ingen besviken min syntes till när hon insåg att det inte alls var det som gömde sig innanför inslagningspappret. Jag måste då säga att ALLA presenter var superfina. Mini fick allt ifrån tält, böcker och lastbilar…vilka superpresenter säger jag bara. Det första Mini leker med på morgonen är dessa leksaker och det är näst intill att hon somnar med dem bredvid sig eller i dem, hihi! DSC_0413

När allt kommer omkring så var det den här killen som gjorde lillans dag. Det finns det inga tvivel om. Mini har aldrig riktigt lekt med andra barn men så i lördags…ja då fick hon sig nog en vän för livet. De två kved av skratt då sängen användes som studsmatta och brottarring. Lite hårda tag var det då och då men det verkade ni inte tänka på för skrattet ljöd genom hela huset ändå. Den kvällen tog mitt mammahjärta många skutt av glädje…Tänk att våran lilla M fått en kompis.