DSC_0029

Solen skiner, snön har lagt sitt täcke på marken och vattnet i sjön har frusit till is. Jag bor verkligen i ett paradis som bjuder på magiska årstider. På sommaren är det bara att gå utanför dörren om man känner för att ta sig ett dopp i det blå. Likaså är det på vintern om man vill åka skridskor, spark eller skidor…DSC_0059

…ja och snowracer förstås, hihi!

DSC_0064

I Söndags tog vi en vilodag och då passade vi på att vara ute. Då tog mannen min på sig skridskorna och åkte över sjön fram och tillbaka. Lurvtussen som fick springa löst följde mer än gärna i husses fotspår…eller rättare sagt skridskospår. Tänk att få ha så stora ytor att springa på…vilken dröm. Att få följa upp ett och annat djurspår som syntes i snön…ja det var nog inte heller fel .

DSC_0099

DSC_0036

Vilken dag…VILKEN VINTER! Tänk att vår älskade lilla guldklimp får uppleva en sådan kall och snörik vinter. I veckan ska vi hämta upp mina gamla skridskor i storlek 24 så att mini får prova på livet på isen. Jag hoppas verkligen att kylan håller sig kvar ett litet tag till. Jag kommer verkligen smälta när jag får se pappa E hjälpa lilla M att åka skridskor. Vilken underbar syn<3