DSC_0103

Nu är det fredagsmorgon och det mina kära läsare innebär att det snart är helg!

Just denna vecka har jag inte längtat lika mycket efter helgens lediga dagar som jag brukar. Jo…självklart har jag längtat men min lilla minihelg mitt i veckan gjorde susen för mina “oj-av-vad-jag-saknar-Mini” nerver. JoJo min “lillördag” sitter verkligen som en smäck. Jag får göra det som jag tycker allra mest om…nämligen att umgås med Mini.

DSC_0121

DSC_0151

DSC_0132

I onsdags hade vi en jätte mysig dag. Trots många minusgrader så var vi ute på isen i två timmar. Det kändes inte alls kallt men det är klart…den strålande solen gjorde nog sitt för att vi skulle hålla värmen. Med en myspyntad spark och med fikakorgen i högsta hugg så tog vi oss ut på sjön. Solen lyste på oss, det enda som hördes var Minis glädjeskratt när vi susade fram och bredvid sprang lilla lurvtussen.

DSC_0221

DSC_0218

När man åker på utflykt är fikakorgen ett MÅSTE. Ni kan ju gissa vem som var nöjd med innehålet som mamma packat ned, hihi. Jo…vår lilla guldklimp är verkligen väldigt förtjust i allt som går att äta;)!

DSC_0188

Det bjöds på gurk- och korvmackor, apelsin…

DSC_0295

…munkar och såklart…

DSC_0337

…varm choklad! Favoriten var nog ändå denna fantastiska vinterdryck. I jämförelse med Mini så drack jag ingenting.

DSC_0418

DSC_0459

Vintern är så sjukt vacker och jag är så tacksam att Mini får uppleva en riktigt bra sådan tidigt i sitt liv<3