DSC_0659

Det var nästan som om Mini var nyfödd igen. Ja…när hon åkte skridskor i söndags alltså. Hon var så otroligt vinglig när hon stod där med mammas gamla skridskor på fötterna. Ja det är ju såklart inte så konstigt. Hon är fortfarande liten plus att hon aldrig tidigare gjort något liknande.

Ja det var mig sannerligen ett blött och spännande äventyr. Vi fick inte bara höra hurrarop från vår lilla isprinsessa…

DSC_0610

MEN vår lilla kämpe höll ut länge, länge!

DSC_0621

Tillslut blev ändå de där söta små tossorna för trötta och…

 

 

 

DSC_0646

…Mini fick sätta sig på sparken och vila. Ja…vem behöver inte vila om man aldrig tidigare åkt skridskor? 10 minuter på isen och fötterna har fått sig ett rejält träningspass. Så är det i alla fall för mig, hihi!

DSC_0600

Denna bild får avsluta detta inlägg. Denna och den översta bilden är helt klart mina favoriter av alla 100 jag tog i Söndags. Vilken lycka när far och dotter umgås på detta sätt. Det är verkligen något speciellt med att se mannen i mitt liv ta hand om vår dotter. De banden som knyts är viktiga och så vackra. Det finns inget finare<3