DSC_0464

Idag är jag hemma med två sjuklingar. Mannen min sjukskrev sig igår och under natten fick Mini feber. Det är aldrig roligt med sjukdom men denna gång så klagar jag inte…hela familjen får ju vara tillsammans och mysiga saker går att hitta på trots hosta, feber och huvudvärk.

DSC_0452

Tänk att för en vecka sedan såg det ut såhär i Botered…naturen var klädd i vitt och minusgraderna var många.

Minusgraderna har nu bytts ut mot plusgrader och efter några regniga dagar så är all den vackra snön borta. Just nu lyser solen över Boteredsjön och fåglarna kvittrar. Det känns skönt att få en liten försmak av våren men jag hoppas ändå att vintern stannar lite längre.

DSC_0436

Nä vi har inte varit ute så jätte mycket idag. Bara stunden det tog att gå mellan gårdshuset och boningshuset. Det är nog dags att bege sig ut trots att liten är sjuk. Vi får ta en lugn promenad med Mini sittandes i vagnen. Hon får njuta av utsikten medan denna mamman arbetar sig fram längst grusvägen.

DSC_0371

DSC_0543

Jag är verkligen så otroligt tacksam för att Sverige någon gång emellanåt bjuder på så otroligt vackert väder. Det händer kanske inte allt för ofta men när det väl händer så slår det riktigt gnistor om det. Denna vinter har tack och lov bjudit på mer än en vacker dag och det är jag otroligt tacksam för. Tacksam för att Mini redan har fått uppleva så många vinteräventyr.