DSC_0048

Igår…sista arbetsdagen innan långhelg och jag möttes av detta när jag kom hem. Efter en hektiskt vecka så kunde inte helgen börja bättre<3

Det har varit så otroligt fint väder ute de senaste dagarna så när tiden väl tillåtit så har lilla familjen Henrikson roat sig utomhus. Jo…jag vet att vi haft sjukdom i huset men det skadar inte att vara ute lite. En nypa frisk luft och sol är nyttigt för hälsan och vi har ju inte lekt oss svettiga precis, hihi.

DSC_0050DSC_0006DSC_0036

Nä…svettiga är det vi minst blivit. Vi har dock gått upp några kilon på grund av alla goda sandkakor som Mini bakat till oss, hihi. Vi har fått en riktig liten mästerbagerska till familjen. Hoppas bara att vår stjärna byter ut sanden mot mjöl eller något annat lämpligt när hon blir äldre;). Inget illa menat mot hennes recept men magen har lite svårt att smälta sandkakorna, hihi! DSC_0113DSC_0120

Pappan i denna familjen är då väldigt positiv gällande Minis kunnande. Att sätta henne på en “vuxengunga” är inget som jag skulle gjort men…kanske är det jag som tror för lite om henne för hon klarade sig ju riktigt bra på den där gröna gungan. Hon blev inte ens distraherad när den där jag-är-för-sjuk-för-att-raka-mig pappan kom och skulle pussas. Måste säga att det såg väldigt mysigt ut och liten hade så roligt när pappa E busade med henne.

Nu är det äntligen helg och jag ska njuta, njuta, njuta! Vilken grej va…tänk att ha det så bra som jag har det. Jag känner mig verkligen tacksam<3

Kramar Eleonorslillakrypin