DSC_0260

Fina frukter, bär och bakelser…en fin bamse, kanin och tårta!

När man inte är händig själv så är det bra att ha någon nära som är det. Sedan Mini föddes så har hon blivit bortskämt med alla möjliga fina hemmapysslade saker som mormor gjort. Hon har fått allt ifrån stickade tröjor till sydda små djur. Adventskalendern bjöd på många fina saker som mormor gjort. Många utav sakerna kan man köpa dyrt ute i butiken men nu…ja nu behövde bara materialet bekostas och det var mormor så snäll och gjorde<3.

DSC_0113DSC_0257DSC_0269

Oj vad jag längtar tills jag får ställa upp dessa godsakersaker i Minis kommande rum. En liten kiosk kommer antagligen byggas. Dit kan jag och mannen min kan gå och köpa alla möjliga saker om vi känner att sockersuget blir allt för starkt, hihi.

DSC_0145

Den här bamsen är så underbar. Just nu sitter den i lillans säng och väntar på att få kramas om<3

DSC_0127DSC_0305

Kaninen…den är verkligen så otroligt fin. Det går ju inte att ta miste om vart inspirationen till mönstret kommer ifrån. Maileg har antagligen varit en stor inspirationskälla…både till kaninen och bamsen.