DSC_0200

Idag är jag och Mini lediga. Under förmiddagen hade vi strålande sol men nu har himlen fyllts av snöfyllda moln. Inte mig emot…vi hann njuta av solen i två timmar innan den försvann bakom molntäcket. Nu sitter vi inomhus och ritar med frostkritor som Mini fick i julklapp av en fin vän. Från kaminen hörs elden spraka och vi värms efter vår utelek.

Snart ska vi bege oss mot BVC för att kolla upp litens utslag och torra händer. Det är så konstigt det där. Jag skriver torra händer men jag tror inte att det är hela sanningen. Helt plötsligt blev de fnöskiga och fingertopparna fick självsprickor. Samtidigt fick hon utslag på magen. De syns knappt men drar man med handen över dem så känns det som ett sandpapper. Hoppas verkligen att detta bara beror på vädret…alltså att hon faktiskt är torr. Det skulle vara jobbigt om det är tecken på en allergisk reaktion eller liknande. Hoppas att vi får ett bra besked från sjuksyster.

DSC_0237

 

DSC_0204

 

DSC_0225

DSC_0211

DSC_0203