DSC_0048

Idag är det alla-<3-dag! Vissa ser det som en dag för att fira allas vår kärlek medan vissa ser det som ett påhittat jippo endast till för att affärerna ska driva in mer pengar. Kanske är det ett jippo men jag väljer ändå se det fina i det. När allt kommer omkring så är det en viktig dag. Vi behöver mer kärlek i våra liv…vi behöver få se lite mer av det goda som omger oss. Kanske är det lite löjligt att det ska behöva finnas en dag för det. Jag tänker att det är en självklarhet att visa medmänniskor kärlek varje dag! MEN…ibland kan vi behöva påminnas.

Just nu känner jag ett lugn i hjärtat. Dagen började bra med hela familjen tillsammans i sängen. Vi läste böcker, busade och myste. Det kan inte bli bättre om man vill få sig en kärleksbooster. Nu har vi precis ätit frukost tillsammans och ska ut på ett litet äventyr. Vad ska ni göra idag?

Nu hälsar jag er en aldeles trevlig alla-<3-dag! Här har vi fått oss ett vinterlandskap igen…så vackert. Nu ska jag ge extra mycket kärlek till nära och kära dagen till ära. Ta hand om er alla goa och fina. Ni är alla betydelsefulla och älskvärda. Det är min kärlekshälsning till er idag<3

DSC_0032DSC_0046DSC_0074DSC_0081DSC_0054