Bloomingshop

Bloomingshop…vilken butik! De har så många fina plagg som är sådär härligt lantliga med volanger och detaljer i spets. Det var faktiskt i helgen som jag klickade mig fram till butiken så den är ny för mig. Måste säga att jag är väldigt glad för timmarna vid datorn den kvällen. Annars hade ju denna sida och märket Blooming varit helt okänt för mig, hihi! Det absolu finaste plagget är “älsklingshoodien” i Beige. Byxorna som hör till är inte heller fel.

Odd Molly

Odd Molly har aldrig riktigt fallit mig i smaken tidigare men nu måste jag utbrista ett hurra rop. Vad hände där…helt plötsligt så har de jätte mycket fint. Kanske är det så att min smak på kläder håller på att förändras? Haha…nä jag tror kanske inte det. Som med vilket märke som helst så faller sig inte allt i min smak…MEN… men dessa fem plagg som ni kan hitta hos Boozt är ju bara så fina.

WonderBra

När jag och mannen min gifte oss så bar jag en brudklänning utan axlar. Det var också första gången som jag bar en axelbandslös WonderBra. Jag var så galet nöjd över denna Bh. Den satt som gjutet och jag behöver inte alls vara orolig för att den skulle åka ned och sitta under brösten. Jag har aldrig ägt någon så bra Bh förut men nu känner jag att det är dags igen. Nu är det dags att jag införskaffar mig en ny…eller kanske två! Kika in på Nelly…där har de många fina WonderBra’s!

Nu hoppas jag att mannen min läser detta inlägg! Man skulle ju kunna säga att detta är lite av en önskelista…den tredje mars fyller jag ju år!