DSC_0290

Under den förra veckan och gårdagen skickade vi hem sååå många barn från förskolan. De  har varit hängiga, trötta, rosiga om kinderna och haft blanka ögon. Jojo…att det är influensan som kommit på besök är inget snack om saken.

Jag brukar aldrig ha feber och vara sådär riktigt dålig men nu har också jag blivit sjuk. Det var längesedan jag kände mig så dålig som jag gör nu. Enligt mamma så har jag bara haft hög feber enstaka gånger och senaste var visst när jag hade urinvägsinfektion för åtta år sedan. Gången innan var när jag hade tredagarsfebern och det var ju verkligen inte igår.

Nu ligger jag i alla fall här hemma i soffan. Känns väldigt ensam men som tur är så har jag lurvtussen vid min sida. Jag hade nog inte kunnat önskat mig ett bättre sällskap just nu. Det känns hemskt att säga men hur mycket jag än vill ha Mini hemma så hade jag inte orkat ta hand om henne just nu. Får dåligt samvete och det gör ont i hjärtat när jag tänker på att hon är på förskolan medan jag är här hemma. MEN…är man sjuk så är man. Det hade inte varit roligare för henne här hemma med en mamma som i princip bara orkar ligga i sängen. Vi får hoppas att jag blir piggare snart så att jag kan få leka, krama och gosa med lillfian lika mycket som jag brukar.

Har ni råkat ut för influensan än?

DSC_0250

DSC_0297

DSC_0279

DSC_0274

DSC_0255