Här har jag befunnit mig de senaste dagarna. Så mycket som jag varit ute i gårdshuset de sensate dagarna har jag inte varit på hela skolterminen. Det är verkligen hemskt att vara sjuk. Det allra jobbigaste är att jag får så dåligt samvete att jag inte orkar vara med lillan. När jag väl varit uppe i storhuset så har hon dragit i mig och sagt “mamma…hom”…för den som inte pratar Mini-språk så betyder det “mamma…kom”. Kanske inte så svårt att lista ut, hihi.

Nu ligger jag i alla fall här i sängen. Snuvan verkar vilja vara min bästa vän men febern har i alla fall gett upp hoppet. Jag känner att det går åt rätt håll och jag hoppas att det fortsätter så. Jag har fått veta att denna sjukan har tendensen att slå tillbaka efter några dagar…MEN…här satsar vi på att bara behöva tillfriskna. Här är det ett big no, no med bakslag.

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag krypa ned i sängen igen<3

Hoppas att ni hållit er friska kära följare<3