Jag har verkligen blivit så hemskans dålig på att fota. Speciellt när det kommer till lite mer uppstyrda photoshoots med fina bakgrunder, rekvisita och allt det där roliga. Kanske beror min dipp på att Mini också har en. Hon är den absolut roligaste att fota men hon är inte så jätte intresserad just nu, hihi. Så fort kameran kommer fram så försvinner hon. Haha, jo jag vet…det går ju inte att styra de små. Det är nog helt enkelt jag som får bli bättre att fånga de vackra, rörliga ögonblicken.

Egentligen tror jag att min dipp beror på sämre omständigheter. När vi bodde i Piteå så hade jag vissa rum och väggar som fungerade fantastiskt att fota mot. Här i Botered är det lite svårare att fånga en bra bild inomhus. Rummen är mörka och jag har ingen bra utrustning för det. MEN…det är så sjukt nyttigt att bara fota och testa sig fram. Inom sinom tid kommer jag införskaffa ny utrustning och förhoppningsvis kommer vi inte bo hos mina svärföräldrar hela livet utan skaffa oss ett eget hem. När vi väl hittar det där huset som är värt våra pengar så kommer jag helt klart satsa på att få till en alldeles egen fotohörna. För mig är det otroligt viktigt att titta på ljuset i huset eftersom jag tycker så mycket om att fota. Tills vi finner vårt drömhus så får jag göra det bästa av situationen. Hoppas att ni njuter av mina bilder ändå;).

Här får ni några bilder från dagens fotosession med Mini, hihi!