DSC_0056

Nu är det långhelg igen och det tycker jag är sååå härligt. Nu ska jag sova sovmorgon, träna, umgås med familjen, fixa i skogen och bara njuta av att VÅREN ÄR PÅVÄG!!! Ja ni hörde rätt…våren står redan ute på farstun. På dagarna har det varit upp emot 8 plusgrader, fåglarna har kvittrat och solen har lyst med sina fina strålar. Ja…det är många föräldrar som hämtat sina barn från förskolan jag jobbar på med solglasögon på näsan…vilket vårtecken!

Ikväll har vi firat in både vår och långhelgen med bravur. Igår åkte jag och handlade inför helgen och då råkade det slinka ned en frukt eller två…eller tre…eller fyra…ja ni fattar. Man ska aldrig handla när man är hungrig, hihi. Hursom så fixade jag och svärmor till en vitamfylld tallrik ikväll av frukten jag köpte. Ni kan gissa om det tog slut snabbt. Lilltjejen var snabb som en liten vessla. Det kändes som jag fick stressa för att hinna få något själv, hihi. Nu känner jag mig så glad…det är helg och jag får njuta av tre hela dagar tillsammans med min underbara familj<3

Ha en underbar helg fina läsare<3

DSC_0072DSC_0068DSC_0049DSC_0051DSC_0057