DSC_0055

Idag har vi haft arbetsdag här i Botered. Det har burits ved, eldats och flyttats kubbar. Inte så glamoröst precis men det är så otroligt roligt och skönt. Dagens arbete innebär också att svärföräldrarna nu har kluven ved staplad och redo för att eldas i kaminen två år framöver. Snacka om att göra nytta samtidigt som kroppen har fått sin beskärda del av träning.

Nu känner jag mig ganska så mör i kroppen men det har varit väldigt skönt att få arbeta lite. Den här vintern har jag varit ganska stillasittande men nu känner jag att det är dags att komma igång igen. Snart kickar jag igång en detox men jag tjuvstartar mitt hälsosammare liv redan innan. Nu blir det till att väcka kroppen med bättre kosthållning och fysiska utmaningar. Tur att jag har en stöttande make..det kommer helt klart bli tufft!

Hoppas ni haft en fin fredag och får en fortsatt fin kväll…kramar!