DSC_0063

Idag fick vi en skön sovmorgon av vår lilla góbit. Det senaste har hon vaknat kring halv nio men det är klart…hon har också gått och lagt sig samtidigt som oss. Kanske är det dumt att bryta hennes sovrutiner men vi tycker ändå att om det är sportlov så är det. Ikväll kommer hon nog inte komma i säng tidigt heller…då är det ju mellomys och vår lillskrutta älskar ju musik.

Vet ni vad…jag har hittat en ny grym produkt i hyllorna på matbutiken. Den heter ProPud och är framtagen av NJIE. ProPud är en Proteinpudding som är laktosfri och som innehåller 20g protein per bägare. Idag till frukost så gjorde jag en liten komposition av denna pudding med smak av caramel. Det var “mmmm” så gott.

Recept

• Stek en halv banan i kokosolja
• Lägg bananerna i ett glas och lägg över caramelpuddingen
• Vispa upp det tjocka lagret av kokosmjölken till en grädde. Servera det tillsammans med bananerna och puddingen. Toppa med lite kardemumma

Detta är verkligen så gott och det är nyttigt. Som tur är så har jag tre bägare kvar. puh vilken tur, hihi!Härnäst ska jag testa den med smak av choklad. Undrar vad jag ska göra med den…kanske bara servera med färska jordgubbar eller varför inte med varma hallon. Det finns så mycket man kan göra…det är bara fantasin som sätter stopp.

DSC_0089DSC_0087DSC_0084