Såhär ser det ofta ut hos familjen Henrikson på kvällskvisten. Pappan i familjen spelar gitarr och Mini sitter tätt, tätt intill. Det märks att hon är barn till två musiker. Så fort vi spelar så vill hon vara med, så fort radion är på eller musik spelas på tv:n så dansar hon vilt och innan hon somnar i sängen så sjungs det högt och ljudligt. Jag vet att de flesta barn reagerar positivt på musik men det är verkligen något speciellt med Mini. Det finns en speciell glöd hos henne och så är hon ju så grymt duktig redan nu!

Det är fantastiskt gulligt att se de små fingrarna dra över gitarrsträngarna. De där små guldklimpshänderna är så små och gitarren så stor. Jag blir tokglad varje gång jag tänker på det.  Vi får kanske köpa en minigitarr till henne. En mick vore inte heller fel. Vi hör ju henne väldigt dåligt när hon sjunger…eller inte. Det gör nästan ont i öronen när hon sätter igång, haha. Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir av vår lilla minimänniska. Kommer det bli en musiker tro? Eller kommer hon kanske göra något helt annat?

Pssst…På videon sitter de två och spelar groupie…eller “ojojoj” som Mini säger. Just nu är det den absoluta favoriten och vi får absolut inte spela något annat om hon får bestämma. Det är till och med så att hon tror att pappa spelar “ojojoj” när han är iväg på storbandsrep. Haha ja jag säger då det…det är vår lilla tjej det<3