DSC_0117

Igår vad det en alldeles speciell dag…igår var det min födelsedag. Tänk att jag levt i hela 26 år…och en dag, hihi. Vet ni att jag älskar att fylla år. Jag har inga problem alls med att jag blir äldre…det är snarare tvärtom. Jag ser så mycket fram emot att få ta del av allt det goda som livet har att ge. Sedan är det ju ganska så roligt att få stå i centrum för en dag också, hihi!DSC_0125

Det går ju inte att skjuta under stolen att det är roligt att få presenter. Det är inte själva saken som är roligast utan att personen som ger presenten har tänkt lite extra på mig. Det värmer mitt hjärta väldigt mycket. Ni vet kärlekens fem språk…närhet, gåvor, tjänster, tid och komplimanger? Kanske är det så att jag känner mig extra älskad när någon ger mig gåvor? Hmmm…Förut har jag alltid haft ett väldigt stort behov av fysiskt beröring men jag tror att det behovet blivit lite mindre. Egentligen så tror jag att jag känner mig mest älskad när alla de fem kärleksprången blandas upp och kompletterar varandra. DSC_0176DSC_0140DSC_0133

Så gott och så enkelt…ett hejdundrandes smörgåsbord var vad som bjöds på igår<3 Helt perfekt när man inte hinner stå och laga mat efter en intensiv arbetsdag. Jag älskar dessutom lyxmackor. Är det något jag äter som “lördagsgodis” så är det smörgås med tryffelsalami, brieost och diverse grönsaker.  DSC_0167DSC_0170

Mina underbara gamlingar. Jag är så tacksam att jag har fått växa upp med dessa godingar. De har betytt otroligt mycket för mig och vi har skapat många minnen tillsammans som jag sparat i min hjärteask.DSC_0152DSC_0200

Tack alla för en fantastisk födelsedag. Den blev precis så bra som jag tänkt mig<3