DSC_0012

Den absolut bästa måltiden under dagen är helt klart frukosten. Jag älskar att lyxa till den lite extra med pålägg, färskt bröd, frukt, grönsaker, ägg och goda flingor. Att sitta i lugn och ro med familjen och äta gott är bland det bästa jag vet. Mat är socialt och jag tycker så mycket att om att förbereda en servering, stå vid spisen och bjuda gäster på det som länge stått på spisen. Haha…ja frukosten kanske inte står så länge på spisen men ni förstår nog vad jag menar.

Just idag gjorde jag frukost till mig och den lilla minimänniskan i huset. Det var verkligen inget krångligt men det smakade väldigt, väldigt gott. Kommer ni ihåg detta  inlägg då jag berättade om ProPud? Ja…då testade jag ProPud Caramell och idag testade både jag och liten ProPud Chocolate.

Vi åt inte bara puddingen som den var…nä vi lyxade till det lite extra.  Första lagret består av färska jordgubbar, det andra av ProPud Chocolate och topping är en blandning av jordgubbar och passionsfrukt. Vid lillans första sked så lät det “mmmm” och det var vad jag tänkte, hihi! Efter denna frukost så är jag redo att möta alla dagens äventyr.

DSC_0003

DSC_0023

DSC_0005