DSC_0003

Nu är det måndag igen…måndag, måndag, måndag. Det känns som att det alltid är måndag…veckorna går ju så vansinnigt fort. Hoppas att denna gör likaså. Jag har dock mina misstankar om att den inte kommer göra det…det fina vårvädret har ju bytts ut mot rena rama snökaoset. Hur mycket jag än tycker om vinter och snö så måste jag erkänna att detta väder känns aningens…deprimerande. Snö är okej i december, januari och februari…därefter kan det lixom kvitta. Haha…nä nu ska jag hålla humöret uppe. Lika bra att njuta av det där braiga som hör vintern till. Jag vet ju i alla fall en, eller två…nej förresten tre som tycker om att åka snowracer.

Den här långhelgen har bjudit på så mycket gott. Jag har fyllt år, svärmor har fyllt år, min syster har hälsat på och vi har tillsammans besökt våra underbara gamlingar. Ja det sistnämnda var nog det allra finaste som hände denna helg. Jag, syster, Mini och lurvtussen åkte till dessa guldklimpar och umgicks i flera timmar. När vi kom dit var det såklart uppdukat ett fikabord med flera olika sorter av goda tillugg. Det är lixom så det ska vara med den generationen. Efter detta började det yngre gardet att laga mat och under tiden höll Mini gamellmormor borta från köket. Det var nämligen väldigt viktigt att hon tittade på när de små sötfötterna sprang upp och ned genom korridoren i deras källare. Jag och syster klagade inte…skönt att slippa jaga ut den mest envetna människan på denna jord från köket. Ibland är det ju så att de äldre kan behöva vila fastän att de inte tror det, hihi.

Vilken dag vi hade tillsammans med våra kära gamlingar. De är helt klart två av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv. De har alltid funnits där för mig och min syster när livet inte alltid tagit den riktning som man velat<3    DSC_0018DSC_0004DSC_0037DSC_0030DSC_0033DSC_0041