DSC_0029

Det känns som om jag bara lägger upp en massa bilder på lilla Malva från dagar då vi arbetar här i Botered. Ja det finns en anledningen till allt detta skogsarbete. Den orsaken är dock hemlig än så länge, hihi. Vissa av er kanske har listat ut men några av er (antagligen ganska många) svävar säkert i en ovisshet och tänker bara”det var väldigt vilka skogsmullar de där typerna är”, hihi.

Hursom så har vi mycket arbete som ligger bakom men också mycket som ligger framför. I helgen stod klyvning och stapling av ved på agendan. Nu är svärföräldrarnas förråd återigen påfyllt med flera månaders förbrukning av ved. Jo…för att värma upp deras hus får man elda i en panna som värmer vatten som sedan går ut i elementen. Väldigt billigt och bra..speciellt om man är ägare av skog.

Min lilla trollunge är så obeskrivligt duktig. Hon hjälpte också till att stapla och vet ni…hon var så stark när hon bar de blöta och isiga vedträden och inte nog med det…hon la dem åt precis rätt håll när hon lyfte upp dem på stapeln. Det är min lilla kicka det…stark, tålmodig och arbetsvillig. Tänk så mycket hon lär sig under detta år då vi bor inneboende med hennes farmor och farfar. Vilket drömläge alltså<3    DSC_0043DSC_0042DSC_0045DSC_0033DSC_0038DSC_0032