DSC_0017

Idag har jag sagt för mig själv “det trodde jag inte” jätte många gånger!!!

Vilken otroligt härlig dag det har varit. Den har bjudit på så många härliga saker…saker som jag aldrig trodde skulle hända, skulle få se, orka och få göra vid den här tiden på året. Det började med lilla sötnosans sovmorgon . Jag trodde att jag skulle få gå upp före klockan sex eftersom hon gick och la sig tidigt igår. MEN…hon var väldigt snäll mot sin mamma och vaknade inte förens klockan åtta. Tack vare detta så är hon också på ett strålande humör.

Efter en mumsig frukost bestående av gröt- och äppelmuffins serverat med varm fruktsallad och ProPud vanilj så begav sig de tre (mamma, barn och lurvtuss) ut på en promenad i vårsolen. Jo…vädret är så bra det bara kan bli och då måste man ju passa på att komma ut i friheten. Väl hemma så tyckte inte denna mamma att det var nog med vårsol så hon begav sig ut på en liten springtur. Jag säger då bara det…det trodde jag inte! Jag lyckades faktiskt springa hela 30 minuter utan att stanna. För mig är det ett strålande resultat för jag har legat på latsidan denna vinter. Hoppas bara att mitt engagemang håller i sig.

Nu har vi precis kommit in efter ett lyxmellanmål i solskenet. Jag menar…det känns som en evighet sedan som solen var så varm och skön. Efter sex år i norr så trodde jag att vi skulle få vänta lite längre på att få inviga terassen.Tänk så fel man kan ha.  Allra mest njöt dock lurvtussen av att gå ute fritt och lukta på alla goá dofter. Jag och Mini tog oss också en stros i trädgården och då hittade vi något som jag trodde var för tidigt för att hitta. Där i ett hörn stod så fina snödroppar och lapade sol.

Idag har jag sagt för mig själv “det trodde jag inte” jätte många gånger!!!

DSC_0018DSC_0029DSC_0034DSC_0045DSC_0083DSC_0054